Betalen

Fa-med regelt het versturen en innen van rekeningen voor ons. U dient de rekening binnen 30 dagen over te maken aan Fa-med. Het is belangrijk dat u zich aan de betalingstermijn houdt, omdat Fa-med wettelijk gerechtigd is bij de overschrijding van de betalingstermijn aan te manen en rente- en incassokosten in rekening te brengen.

Als u om welke reden dan ook niet instaat bent om uw rekening binnen 30 dagen te betalen, neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,18 per minuut). Het is mogelijk om uw rekening(en) gespreid te betalen, houd u dan wel rekening met administratiekosten.

Voor vragen over een rekening kunt u terecht op de website www.notavanfamed.nl of tijdens kantooruren via 0900-0885 (€ 0,18 per minuut). Een nieuw origineel van uw factuur kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900-0882 (€ 1,30 per gesprek). Voor inhoudelijke vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 020-4166169 of e-mail: tandarts@confidentaltandartsen.nl.

Wij adviseren u om altijd een kopie van uw rekening te maken voor u deze bij uw zorgverzekeraar indient. Uiteraard kunt u ook uw zorgverzekeraar aan Fa-med laten uitkeren, neem daarbij echter de betalingstermijn in acht! Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig betalen van uw rekening.