Cosmetische gezichtsbehandelingen

Voor cosmetische gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van Restylane®, een rimpel vuller en Azzalure®,  een botuline toxine.

RESTYLANE®

Restylane® is een gel op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur kan vocht opnemen en zorgt voor hydratatie en volume in de huid. Met het ouder worden neemt de productie van lichaamseigen hyaluronzuur af. Een injectable met Restylane® vult het verlies van volume aan en verbetert de jeugdige uitstraling van het gezicht; het geeft mooiere profiellijnen, vollere lippen en minder rimpeltjes. Restylane® geeft de huid volume terwijl de natuurlijke expressie blijft. Restylane® is een niet permanente injectable en wordt op termijn door het lichaam geabsorbeerd. U kunt steeds kiezen of u het effect van Restylane® wilt behouden.

Een Restylane® behandeling vraagt zelden meer dan een half uur en daarna kunt u de gewone activiteiten direct weer hervatten. Een huidtest vooraf is niet nodig en het resultaat is meteen zichtbaar. De meeste mensen genieten 6 maanden tot 1 jaar van het effect van de behandeling, afhankelijk van de huidconditie en het behandelde gezichtsgedeelte.


AZZALURE® BOTULINE TOXINE

Azzalure® Botuline Toxine wordt gebruikt om spieractiviteit te verminderen. Veel rimpeltjes aan de bovenzijde van ons gelaat worden veroorzaakt door de spieren die vlak onder de huid liggen. Azzalure®  is daardoor zeer geschikt voor vermindering van dit soort rimpels. Vooral de horizontale rimpels in het voorhoofd, de rimpels tussen de wenkbrauwen (fronsrimpel) en naast de ogen (kraaienpootjes) kunnen met Azzalure® worden behandeld.

Voor meer informatie en afspraken kunt u bellen met het reguliere telefoonnummer.

Prijslijst:

Product:

Hoeveelheid:

Prijs vanaf:

Restylane Touch

0,5ml

€ 260,-

Restylane

0,5ml

€ 260,-

Restylane

1,0ml

€ 375,-

Restylane Perlane

0,5ml

€ 325,-

Restylane Perlane

1,0ml

€ 430,-

Azzalure

per zone

€ 175,-